Marina Massaguer
XVI Forum for Iberian Studies a la Universitat d'Oxford
per Marina Massaguer - Tuesday, 4 March 2014, 22:47
 

Cartell Forum for Iberian StudiesEls dies 20 i 21 de març se celebrarà el XVI Forum for Iberian Studies a la Universitat d'Oxford. Sota l'eix "Diversitat cultural i lingüística a la península Ibèrica", una quarantena de participants exposaran les seves recerques en qüestions que van des del multilingüisme i la planificació lingüística fins a l'ensenyament de llengües, passant per literatura i migracions.

Així, durant la trobada, tindrem ocasió d'escoltar les aportacions d'estudiosos com Joan Costa i Aina Labèrnia (UPF), Miquel Pomar (University of Manchester), Francesca Walls (UB), Diana Cullell (University of Liverpool), Laia Darder (Brown University), Mario Santana (University of Chicago), Oriol Camps (UOC), Elga Cremades (URV), Gemma Martínez-Garrigo (University of Kent) o Mercè Mitjavila i Natàlia Carbonell (UdG). 

Entre els ponents plenaris del FIS destaquen Joan Pujolar (UOC), que impartirà la conferència "New speakers: profiles, attitudes and practices in the Iberian peninsula", i Daniel Cassany (UPF), que oferirà la ponència "Apropiación y usos de la escritura latina en contextos plurialfabéticos". 
 
A la web del FIS podeu consultar el programa sencer de l'esdeveniment, que ha comptat amb el suport de l'IRL. Animem a tots els lectors, especialment els del Regne Unit, a assistir-hi. Us hi podeu inscriure mitjançant la botiga online de la Universitat d'Oxford. 
 
Re: XVI Forum for Iberian Studies a la Universitat d'Oxford per Alfons Gregori i Gomis - Wednesday, 5 March 2014, 21:10
Re: XVI Forum for Iberian Studies a la Universitat d'Oxford per Marina Massaguer - Thursday, 6 March 2014, 00:13