Imatge Neus Crisol Milian
Diàlegs al Llull
per Neus Crisol Milian - Tuesday, 4 March 2014, 15:06
 

Els Diàlegs al Llull ofereixen als creadors i agents culturals amb projecció internacional una finestra oberta al debat de les noves idees, tendències i reptes de la cultura catalana. Des de la literatura, el pensament, la llengua, la música, el cinema, el teatre, l’arquitectura, el disseny i les arts visuals. Una cita cultural periòdica oberta a tots els sectors i tots els públics. Concebuts com converses de petit format, està previst que cada 15 dies es trobin a la seu de l’Institut Ramon Llull artistes, escriptors, traductors, professors i, en definitiva, els ambaixadors internacionals de la llengua i la cultura catalanes.

El dimarts 25 de febrer va tenir lloc "Ensenyar català a l'estranger, presentació del llibre "Tarongeta" vol dir taronja petita", de Godall Edicions, amb la participació d'Iban León Llop i Isabel-Clara Simó, i amb la col·laboració de Godall Edicions i del Centre Quim Soler la literatura i el vi (Priorat). Aquí podreu llegir més informació i veure el vídeo de la presentació.

Avui a les 19h tindrà lloc una nova edició dels Diàlegs, amb el títol "Traductors, els mitjancers invisibles entre els lectors i la literatura", amb la participació de Stefania Ciminelli i Frans Oosterholt. Moderarà la taula el crític literari Bernat Puigtobella. Podeu llegir-ne també la notícia al diari Núvol, aquí.