Imatge Ignasi Massaguer
Tricentenari dels fets de 1714
per Ignasi Massaguer - Tuesday, 25 February 2014, 10:16
 

Tricentenari dels fets de 1714

Recordant la nostra història amb la mirada posada al futur

Aquest 2014 es commemora el tres-cents aniversari dels fets de 1714, un dels moments més decisius de la història de Catalunya. El Tricentenari suposa una ocasió única per promoure la memòria dels orígens i les causes del present a través d’una mirada de futur, inclusiva i global. 

La commemoració s’adreça al conjunt de la ciutadania amb la voluntat de crear espais, activitats i propostes diverses i transversals arreu del territori. A  través d’un ampli programa d’actuacions, vinculades a eixos temàtics ben diversos, el Tricentenari té la voluntat d’arribar a tothom per a que cadascú se’n senti partícip.

El Tricentenari vol posar en relleu el vincle persistent entre 1714 i 2014, el fil que uneix qui érem, qui som i qui serem.

El web www.tricentenari.cat  posa a la vostra disposició un ampli ventall d’activitats i recursos. Us convidem a seguir-nos a les xarxes socials per tal d’assabentar-vos de totes les novetats, activitats, materials i recursos que es generaran al llarg de 2014 vinculats a la commemoració.

Font: Oficina Tècnica del Tricentenari