Imatge Info Llengua
Novetats editorials: Punt rere punt de Xavier Farré i Sala d'espera d'Iban L. Llop
per Info Llengua - Monday, 24 February 2014, 16:04
 

Dos professors de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior, Xavier Farré i Iban L. Llop, han publicat aquests darrers dies un nou llibre de poemes. 

Xavier Farré, poeta, traductor i professor a la Uniwersytet Jaggiellonski de Cracòvia, ha publicat el seu cinquè llibre de poemes: Punt rere punt (Meteora, 2014) un recull de 69 poemes que el poeta li serveixen per construir, a través del llenguatge, un espai imaginari, com a recer del món estrany en què viu, lluny del seu lloc originari. 

Per altra banda, Iban L. Llop, poeta i professor de la Università degli studi di Sassari,  presentarà, dimecres 26 de febrer a la llibreria Laie, el seu nou llibre de poemes, Sala d’espera. El recull, que ha guanyat el XVI Premi Marc Granell – Vila d’Almussafes, compta amb un pròleg de Sebastià Bonet que ha definit Llop com: "una rara avis: un líric ferit per l’espasa de la inspiració vertadera, que és la que sorgeix d’una honestedat profunda i d’un coneixement admirablement natural de la llengua."

Llarga vida als poetes!