Imatge Info Llengua
Encetem el tercer concurs d'#IRLats!
per Info Llengua - Tuesday, 28 January 2014, 08:59
 

IRLatsEl proper 1 de febrer s’obre el termini de participació de la tercera edició del concurs de microrelats a través de Twitter convocat per l’Institut Ramon Llull. Enguany, #IRLats s’adhereix a la commemoració del Tricentenari i de l’Any Vinyoli.

Aquest concurs, de temàtica lliure, vol incentivar la creativitat en llengua catalana entre els estudiants de fora del domini lingüístic que no tenen el català com a primera llengua. 

Els participants poden presentar tants microrelats com vulguin entre l’1 de febrer i el 5 d’abril. El guanyador i el finalista es faran públics el 23 d’abril. El guanyador obtindrà una inscripció gratuïta al Campus universitari de la llengua catalana, una estada de formació lingüística i cultural per a estudiants de català de l'exterior que l’IRL organitza cada estiu conjuntament amb el Govern d’Andorra i que enguany se celebrarà del 14 al 27 de juliol a Andorra la Vella i Girona. Per altra banda, el finalista serà obsequiat amb un lot de llibres.

Us animem a fer difusió del concurs entre els vostres estudiants. A més, ens agradaria que ens féssiu arribar qualsevol proposta d'explotació didàctica que dugueu a terme per incentivar-ne la participació.  

Trobareu més informació a la pàgina del Facebook de l'IRL i al nostre web.  

Font: Comunicació IRL