Imatge Ignasi Massaguer
Qüestionari sobre el tractament de la gràmatica a les aules de CLE
per Ignasi Massaguer - Thursday, 9 January 2014, 10:55
 

Abans d'acabar l'any us vam enviar un missatge on us demanàvem la vostra col·laboració en un estudi sobre les maneres de treballar la gramàtica en diferents àmbits d'ensenyament de català. Moltes gràcies als que vau contestar. Com que de moment un nombre petit ha contestat l'enquesta, els autors de l'estudi han ampliat el termini per contestar-la. Només es triguen uns 5 MINUTS a contestar-la. Us agrairíem que l'omplíssiu abans del dia 17 de GENER. Moltes gràcies.

Enllaç per anar a l'enquesta:http://goo.gl/OGLmgc

------------------------------------------------------------------------------------------------

Els professors Llorenç Comajoan (Universitat de Vic) i Núria Bastons (EOI Barcelona-Vall d’Hebron), dos dels autors de la Gramàtica pràctica del català, estan fent un estudi sobre les maneres de treballar la gramàtica en diferents àmbits d’ensenyament del català. A fi que puguin disposar de dades del tractament de la gramàtica a les aules de CLE a les universitats de l’exterior, us agrairem que pugueu completar el qüestionari que trobareu més avall. Només són 5 minuts!

Benvolgut/da,

Ens posem en contacte amb tu per demanar la teva col·laboració en un estudi sobre les maneres de treballar la gramàtica en diferents àmbits d’ensenyament del català. A sota d’aquest missatge trobaràs un enllaç que et portarà a un qüestionari en línia. Està previst que puguis contestar el qüestionari en uns 5 minuts. Les dades són anònimes i es tractaran confidencialment. Els resultats de l’estudi es presentaran al IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català, que se celebrarà els dies 4 i 5 d’abril de 2014 a Vic.

Si és possible, t’agrairíem que completessis el qüestionari abans del dia 23 de desembre de 2014. D’avançada et donem les gràcies per la teva col·laboració.

Accés al qüestionari: http://goo.gl/OGLmgc

Llorenç Comajoan i Núria Bastons

 
Re: Qüestionari sobre el tractament de la gràmatica a les aules de CLE per Ignasi Massaguer - Tuesday, 21 January 2014, 11:22