Imatge Míriam Maraver
El Tió arriba a la Universitat de Glasgow
per Míriam Maraver - Sunday, 15 December 2013, 21:49
 

Divendres 29 de novembre els alumnes de català i els estudiants catalans Erasmus de la Universitat de Glasgow van reunir-se per celebrar l’arribada del Tió a Glasgow. Prèviament a classe vam veure quines són les celebracions nadalenques catalanes, les vam comparar amb les que se celebren aquí a Escòcia, i, és clar, no n’hi ha cap com la del Tió. La reacció general és: “Aquests catalans són ben bojos!”

Si bé els va costar entendre que d’un tros de soca surten regals, les cançons vàries que es canten mentre es donen cops de bastó al Tió van ser encara més polèmiques… Malgrat el xoc inicial, tots van voler provar-ho i van demanar que vingués el Tió a la universitat. Així doncs, hi va arribar. Aquesta vegada però, a part de caramels i llaminadures, el Tió ens va portar unes postals nadalenques que els estudiants havien preparat prèviament en català i en anglès. L’objectiu, seguir mantenint l’intercanvi que vam començar amb l’activitat de l’Speed Dating fa unes setmanes endarrere amb els estudiants catalans d’Erasmus.

Va ser una bonica trobada per acomiadar-nos abans de les festes de Nadal, i una bona oportunitat per fer cagar el Tió a la universitat!! 
Re: El Tió arriba a la Universitat de Glasgow per Annabel Gràcia i Damas - Monday, 16 December 2013, 10:20
Re: El Tió arriba a la Universitat de Glasgow per Jordina Sala Branchadell - Monday, 16 December 2013, 13:16