Imatge Ignasi Massaguer
Qüestionari sobre el tractament de la gràmatica a les aules de CLE
per Ignasi Massaguer - Tuesday, 10 December 2013, 10:15
 

Els professors Llorenç Comajoan (Universitat de Vic) i Núria Bastons (EOI Barcelona-Vall d’Hebron), dos dels autors de la Gramàtica pràctica del català, estan fent un estudi sobre les maneres de treballar la gramàtica en diferents àmbits d’ensenyament del català. A fi que puguin disposar de dades del tractament de la gramàtica a les aules de CLE a les universitats de l’exterior, us agrairem que pugueu completar el qüestionari que trobareu més avall. Només són 5 minuts!

Benvolgut/da,

Ens posem en contacte amb tu per demanar la teva col·laboració en un estudi sobre les maneres de treballar la gramàtica en diferents àmbits d’ensenyament del català. A sota d’aquest missatge trobaràs un enllaç que et portarà a un qüestionari en línia. Està previst que puguis contestar el qüestionari en uns 5 minuts. Les dades són anònimes i es tractaran confidencialment. Els resultats de l’estudi es presentaran al IV Simposi Internacional sobre l’Ensenyament del Català, que se celebrarà els dies 4 i 5 d’abril de 2014 a Vic.

Si és possible, t’agrairíem que completessis el qüestionari abans del dia 23 de desembre de 2014. D’avançada et donem les gràcies per la teva col·laboració.

Accés al qüestionari: http://goo.gl/OGLmgc

Llorenç Comajoan i Núria Bastons

 
Re: Qüestionari sobre el tractament de la gràmatica a les aules de CLE per Ignasi Massaguer - Thursday, 12 December 2013, 11:37