Imatge Info Llengua
Dos professors de la Xarxa guardonats en els XXV Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols
per Info Llengua - Tuesday, 19 November 2013, 17:43
 

El 16 de novembre, va tenir lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona el lliurament de la 25a edició dels Premis Josep Maria Batista i Roca “Memorial Enric Garriga i Trullols” en què dos professors de la Xarxa universitària d'estudis catalans que coordina l'Institut Ramon Llull han estat guardonats: Lídia Carol (Università degli studi di Verona) i Sebastià Moranta (Philipps-Universität Marburg). 

Aquest guardó reconeix la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils residents fora dels Països Catalans en favor de la llengua i la cultura catalana a l’exterior anualment. L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) premia 10 persones d’Europa, Amèrica i la resta del món que s’hagin significat pel seu treball de projecció exterior i difusió de la llengua i la cultura catalanes. Podeu consultar el llistat complet de guardonats d'aquest any i dels anteriors aquí

L’IPECC és una entitat cultural i autònoma, sense finalitat de lucre, fundada oficialment el 1979 arran del Congrés de Cultura Catalana de l’any 1977 i inscrita amb el núm. 4.124 al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya. 

Font: Generalitat de Catalunya i IPPEC