Imatge Info Llengua
XarxaMOOC, el curs en línia de llenguatge d'especialitat en català
per Info Llengua - Friday, 27 September 2013, 13:27
 

Durant el primer trimestre del curs 2013-2014 la Xarxa Vives d'Universitats organitza un curs en format MOOC amb el títol «XarxaMOOC: Introducció al llenguatge d’especialitat en les universitats de llengua catalana. Eines digitals per als futurs estudiants de la Xarxa Vives», sota la coordinació de la Universitat d’Alacant, una iniciativa docent que compta amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, entre altres institucions.

El curs s’adreça als estudiants Erasmus que vindran a estudiar als territoris de parla catalana, a l’alumnat dels lectorats estrangers i dels cursos de català de les universitats de fora del domini lingüístic amb docència de català i als alumnes dels primers cursos de les nostres universitats, així com al futur alumnat de la Xarxa Vives d'Universitats. L'objectiu és facilitar als inscrits un primer contacte amb el llenguatge d’especialitat i la terminologia en català dels seus estudis universitaris i, a més, proporcionar-los una visió general dels elements culturals més representatius (sistema educatiu, geografia i turisme, llengua, mitjans de comunicació, etc.) de la regió Vives. Els continguts vehiculats mitjançant vídeos estaran subtitulats en català, espanyol, anglès, francès i italià.

Les persones interessades a seguir un curs d'aquest tipus poden subscriure’s a les novetats de la pàgina http://blooc.xarxamooc.cat/ per rebre informació addicional sobre el període de matrícula.

Font: Xarxa Vives d'Universitats