Imatge Info Llengua
Revista de Llengua i Dret. Núm. 59
per Info Llengua - Tuesday, 23 July 2013, 11:15
 

En aquest número es tracten temes de plena actualitat com els articles "La política lingüística de l’Estat espanyol: una aproximació a la incomprensió del pluralisme cultural", de Joan Marcet, "De nou, sobre els tribunals i l’ús de les llengües vehiculars a l’escola", de Mercè Corretja, etc.

Aquest és el segon número que es publica en el nou portal en format exclusivament electrònic, estrenat al desembre. Per tal d’anar avançant en la posada a punt del màxim de recursos possibles per millorar l’enriquiment del format electrònic, aquest número que ara es publica porta incorporat, a més, el número DOI, un codi alfanumèric que identifica l’article al web de forma única i li permet tenir un vincle permanent i estable per tal que sempre pugui ser localitzat.

També hem de destacar l’esforç que estem duent a terme per tenir la Revista de Llengua i Dret ben posicionada i present en el màxim nombre possible de bases de dades de prestigi internacional, en aquest sentit, la Revista, des del mes de maig, està inclosa a la base de dades SCOPUS, una de les principals bases de dades bibliogràfiques d’articles de revistes científiques.

Us recordem que podeu subscriure-us a la llista de distribució de la Revista de manera senzilla per tal de rebre un avís cada cop que se’n publiqui un nou número. Per fer-ho només cal que us hi doneu d’alta i rebreu un correu electrònic amb un enllaç per tal de confirmar la subscripció i començar a rebre els avisos.

Font: Revista de Llengua i Dret