Imatge Òscar Bernaus
Any Espriu a Leipzig
per Òscar Bernaus - Sunday, 14 July 2013, 08:34
 

 

 

 

 

 

El nostre Departament s’ha unit a la celebració del centenari del naixement de l’escriptor Salvador Espriu, que va tenir el seu dia culminant el passat dia 10 de juliol, tot coincidint amb la seva data de naixement. Molts professors del Departament van incloure en el seu programa lectiu algun aspecte relacionat amb Espriu per tal de donar-lo a conèixer al màxim nombre d’estudiants possible.

Heus-ne ací el programa:

La classe de llengua i cultura del dia 10 la vam dedicar a la vida i l’obra d’Espriu. El lector de català va anar desglossant-les i els alumnes anaven il·lustrant els diversos temes de la seva conferència amb la lectura en català i alemany de diversos poemes representatius.

El nostre alumne Antonio Morejón acompanyat al piano per Fabian Klentzke van interpretar el popular poema He mirat aquesta terra del Llibre de Sinera amb música de Raimon.

Vam gravar un vídeo de l’acte. Tan bon punt el tinguem editat, el posarem al nostre bloc.

Aquell mateix vespre, vam celebrar també l’últim dels nostres Stammtische (trobades extraacadèmiques) que venim fent des de fa mesos, cada dues setmanes. Ens vam trobar al Johannapark, al costat del llac, i vam fer-hi una barbacoa. Vam poder comptar amb l’assistència d’antics alumnes del Departament.

Amb aquest acte ens acomiadem ja del curs, que acaba la pròxima setmana.

picnicsequesfreesbieteca