Glòria Estapé
Estada lingüística d'estiu a Barcelona
per Glòria Estapé - Tuesday, 9 July 2013, 12:02
 

Avui ha començat a Barcelona la primera estada lingüística d’estiu organitzada per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb la Universitat de Barcelona. Aquesta estada s’adreça a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior que vulguin perfeccionar els seus coneixements de llengua i cultura catalanes. Els estudiants, procedents de 15 països diferents,  s’estaran a Barcelona del 8 al 26 de juliol.

L’Estada combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats de lleure i d’intercanvis lingüístics i grups de conversa amb estudiants de la UB. Els estudiants es dividiran en dos grups de llengua: el nivell elemental i el nivell intermedi, i cursaran 50 hores de classe amb professorat especialitzat dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona.

Així, els participants tindran l’oportunitat de millorar i practicar la llengua catalana aprofitant les múltiples possibilitats que ofereix l’estiu a Barcelona.

El Servei Lingüístic de la Universitat de Barcelona ha creat un bloc sobre l'estada.

Aquesta estada lingüística s’emmarca dins el Programa per a estudiants de llengua i cultura catalanes d’universitats de l’exterior, que inclou també el Campus Universitari de la Llengua Catalana organitzat en col·laboració amb el Govern d’Andorra.

Podeu llegir aquí la notícia publicada a la pàgina web de la Universitat de Barcelona.