Imatge Info Llengua
Núvol, el digital de cultura, busca col·laboradors
per Info Llengua - Friday, 28 June 2013, 12:22
 

Núvol és un diari digital en català espcialitzat en cultura. És una publicació d'actualització diària, oberta a la col·laboració dels lectors, que ja compta amb uan comunitat de més de 800 persones registrades i més de 50.000 lectors únics mensuals. Una desena part dels nostres lectors es connecten des de fora de l'estat espanyol. Entre els col·laboradors trobareu una sana barreja d'escriptors, crítics, professors o joves universitaris.

Núvol té la vocació de cobrir tots aquells esdeveniments importants de la cultura catalana, tant si són massius com minoritaris, que no tenen cobertura suficient als mitjans tradicionals. Procurem explicar Catalunya des de la cultura, que és una noció prou àmplia com per abraçar-ho gairebé tot.

Núvol té molt interès a fer-se ressò de la feina que fa l'Institut Ramon Llull arreu del món, i se sent còmplice tant de la projecció de la cultura catalana fora dels Països Catalans com de la seva recepció a l'exterior. Aprofitem aquesta presentació per convidar la comunitat catalanòfila a formar part de Núvol.

Per participar-hi, només heu de proposar un tema a l'editor, amb un correu a aquesta adreça d'email: info@nuvol.com. Si voleu seguir les nostres informacions a través de les xarxes socials, us podeu agregar al nostre twitter @nuvol_com i a facebook.com/elnuvol.