Glòria Estapé
XarxaMOOC, el MOOC de la Xarxa Vives d'Universitats
per Glòria Estapé - Thursday, 16 May 2013, 16:24
 

La Universitat d'Alacant ha obert el curs Introducció al llenguatge d’especialitat en les universitats de llengua catalana. Eines digitals per als futurs estudiants de la Xarxa Vives d’Universitats.

El curs segueix els paràmetres dels MOOC (Massive Open Online Courses), un corrent que ha significat un tsunami en el concepte de cursos en línia i una democratització del coneixement universitari.

Si voleu veure amb més detall quina estructura té i quins continguts integren XarxaMOOC, podeu veure un en què explica aquests punts.

Els estudiants inscrits a aquest curs tindran un primer contacte amb el llenguatge d’especialitat i la terminologia en català i una visió general dels elements culturals més representatius del territori que comprenen les universitats de la Xarxa Vives.

XarxaMOOC s'adreça fonamentalment als futurs estudiants de les universitats de la Xarxa Vives. És recomanable per a l’alumnat procedent de l’ensenyament mitjà o per a l’alumnat dels cursos de català de les universitats de fora del domini lingüístic. Atès que és un curs obert, s’hi podrà inscriure qualsevol persona.

Per a més informació, podeu consultar aquest bloc