Imatge Ignasi Massaguer
Campus universitari de la llengua catalana i Estada lingüística d’estiu a Barcelona
per Ignasi Massaguer - Thursday, 21 March 2013, 15:42
 

En el context del programa de formació lingüística de l’Institut Ramon Llull adreçat als estudiants de català de les universitats de l’exterior, enguany es produeixen dues novetats destacades.

D’una banda, enguany el Campus es desplaça a Catalunya, concretament a Girona i a la Costa Brava. Els participants assistiran als cursos de llengua i cultura en el marc de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona i completaran l’estada a la capital gironina amb visites a diversos indrets de l’Empordà com ara Sant Martí d’Empúries o Cadaqués; descobriran la Sinera de Salvador Espriu; coneixeran llocs i paisatges de l’imaginari dalinià i alguns dels secrets de la llegendària i mil·lenària ciutat de Girona. El Campus continuarà com ja és tradicional a Andorra, aquest any al comú d’Ordino.

La segona novetat, és que el programa de beques s’ha reconvertit en l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona, organitzada per l’Institut amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona. Una quarantena d’estudiants podran participar en aquesta nova estada de formació que tindrà una durada de tres setmanes i que combinarà cursos de llengua i cultura amb la descoberta i visita de llocs emblemàtics de la capital catalana.

Les persones interessades únicament podran sol·licitar de participar en una de les dues propostes formatives, el Campus universitari de la llengua catalana o bé l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona.

Trobareu la informació detallada tant del XII Campus Universitari de la Llengua Catalana com de l’Estada lingüística d’estiu a Barcelona per mitjà d’aquest enllaç.