Imatge Natasha Leal Rivas
CURS PREPARACIO CERTIFICAT BASIC A NÀPOLS
per Natasha Leal Rivas - Monday, 4 March 2013, 15:58
 

Demà, 5 de març i fins al 14 de maig de 2013, per primera vegada a la Universitat Orientale de Nàpols i amb el suport del CILA (Centro Interdipartimentale di Servizi Linguistici e Audiovisivi) s'obre el primer curs intensiu de preparació al Certificat Internacional de Català, gratuït i obert a tothom.

Aquest curs tindrà una durada de 8 setmanes, i es realitzarà mitjançant l'entorn virtual d'aprenentatge de L'Orientale: moodle MoUVE. Cada setmana (els dimarts) els estudiants inscrits o els visitants tindran accés als continguts i als materials complementaris. Aquest curs seguirà el Parla.cat, i preveu a mès una part presencial (optativa) amb el tutor, que tindrà lloc cada setmana a la seu del CILA.

Encara que el perfil model de l'aprenent és de L1 italià, el pot seguir qualsevol estudiant interessat en la preparació al certificat nivell bàsic.

Com a inscrit (vàlid per als estudiants de l'Orientale) cal omplir una fitxa d'inscripció descargable al web del CILA i lliurar-la en segretaria del CILA.

http://www.unior.it/index2.php?action=view_news&id_news=4845&content_id=7294&content_id_start=1&titolo=News

Per a seguir el curs com a visitant, nomès és necessari escriure una mail al tutor nlrivas@unior.it i demanar la clau d'accès.

De moment, hi ha més de 30 inscrits, però s'espera obtenir moltes visites.