Imatge Info Llengua
IRLats 2013: nova edició del concurs de microrelats
per Info Llengua - Tuesday, 22 January 2013, 17:22
 


IRLats

Enguany, l'Institut Ramon Llull, us convida a participar en una nova edició del concurs de microrelats, IRLats. Aquest concurs està obert a tots els estudiants de català de fora del domini lingüístic. L'Institut Ramon Llul, vol, d'aquesta manera, incentivar la creativitat en llengua catalana entre els estudiants estrangers i alhora adherir-se a la commemoració de dos centenaris que tenen lloc aquest any: el naixement de Salvador Espriu i la publicació de les Normes ortogràfiques de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Requisits de participació:

1. Ser estudiant de català fora del domini lingüístic

2. Els microrelats han de ser escrits en català

3. L’extensió màxima és de 140 caràcters

4. La temàtica és oberta

5. Els 140 caràcters han d’incloure l’etiqueta #IRLats i la menció @IRLlull

6. Cada participant pot presentar més d’un microrelat

Període de participació:


De l’1 de febrer al 5 d’abril de 2013

Jurat:

El jurat estarà format pel director i el director adjunt de l’Institut Ramon Llull, Vicenç Villatoro i Àlex Susanna, el director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Andreu Bosch, i un membre de l’equip tècnic de la mateixa Àrea.

Procediment de votació:

Cada divendres a partir del 15 de febrer de 2013 el jurat escollirà uns finalistes d’IRLats d’entre els microrelats rebuts durant la setmana anterior que passaran a formar part de la selecció per al premi final. La selecció es publicarà a la pàgina del Facebook de l’Institut Ramon Llull fins al 12 d’abril de 2013.


Premi:

Tothom podrà votar els finalistes ja sigui amb el botó “m’agrada” del Facebook o amb un comentari positiu sobre el relat. El termini per votar s’acaba el 18 d’abril de 2013. Per escollir el guanyador final es tindran en compte tant els vots populars dels cibernautes com els del jurat.

L’Institut Ramon Llull per mitjà de la pàgina del Facebook de l’Institut Ramon Llull donarà a conèixer un guanyador i un finalista del concurs el 23 d’abril de 2013. El guanyador serà obsequiat amb una inscripció gratuïta al Campus Universitari de la Llengua Catalana. El finalista serà obsequiat amb un lot de llibres. En cas que el guanyador hi renunciï, el premi s’atorgarà al finalista.

 

Us n'adjuntem les bases perquè en tingueu més informació.

 
Re: IRLats 2013: nova edició del concurs de microrelats per Info Llengua - Monday, 21 January 2013, 12:26
Re: IRLats 2013: nova edició del concurs de microrelats per Info Llengua - Wednesday, 30 January 2013, 16:21