Imatge Hèctor Alsinet
El cantautor Miquel Pujadó a Tartu
per Hèctor Alsinet - Monday, 17 December 2012, 09:06
 

La neu i el glaç, propis de l'època a Estònia, van quedar-se “escalfats” amb l'espectacle d'en Miquel Pujadó aquest passat dimarts 11 de desembre.

Al voltant d'una seixantena de persones, segons bones fonts, vam aplegar-nos a la biblioteca d'escandinavística de la Universitat de Tartu per gaudir d'un concert vibrant i didàctic. Amb el nom “Ocells de pas”, la música i la paraula van ser protagonistes d'una vetllada on vam poder escoltar una selecció representativa d'autors en català amb els seus poemes musicats. L'acte va començar amb una cançó que posava el punt de sortida en els trobadors medievals i va acabar, una hora i mitja després, amb dos temes propis d'un trobador modern, els del cantautor que ens visitava, Miquel Pujadó. En les setmanes anteriors a l'esdeveniment les estudiants ja havien treballat algunes cançons d'en Miquel a les classes i fins i tot en van escollir una per traduir-la a l'estonià.

El concert es va organitzar gràcies al finançament de l’Institut Ramon Llull, i a la col·laboració de la Universitat de Tartu.

 

 

 

 

 

 

(Editat per Neus Crisol Milian - diumenge, 16 desembre 2012, 17:21)