Imatge Anna  Subarroca Admetlla
Catalunya i el català, tema central d’un programa de ràdio de la Universitat de Mannheim
per Anna Subarroca Admetlla - Wednesday, 12 December 2012, 23:51
 

El passat dilluns 10 de desembre de 2012 vaig tenir l’oportunitat de participar en directe en el programa "Erasmusik" a l’emissora Radio Aktiv, la ràdio de la Universitat de Mannheim i Heidelberg, Alemanya (http://www.radioaktiv.org/).

La Katja i la Judith, les estudiants que fan aquest programa, em van convidar per parlar sobre el tema de Catalunya i en especial sobre les últimes notícies que arriben des de casa nostra: les manifestacions, les demandes d’independència, les eleccions, etc.

El programa “Erasmusik” s’emet setmanalment i en cada emissió es parla d’un tema d’actualitat d’algun racó d’Europa. A més, també es descobreix la música d’algun cantant o grup europeu. En aquesta ocasió, vaig poder fer algunes recomanacions musicals provinents de les nostres contrades i vaig aprofitar per donar a conèixer en Pau Alabajos, el cantautor valencià que segurament visitarà la nostra universitat al maig (espero que pugui perdonar la locutora que diu que ell és “aus Katalonien”).

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç: https://soundcloud.com/asubarroca/anna-radio-aktiv

Per a mi va ser un plaer poder-hi participar només tres mesos després de la meva arribada a la universitat!
 
Re: Catalunya i el català, tema central d’un programa de ràdio de la Universitat de Mannheim per Jordina Sala Branchadell - Thursday, 13 December 2012, 12:43