Imatge Helena Badell Giralt
Visita cultural a les institucions catalanes amb seu a París
per Helena Badell Giralt - Friday, 23 November 2012, 18:37
 

El proppassat dilluns 19 de novembre, els estudiants de català de la Universitat de París 8 Vincennes-Saint-Denis van ser rebuts a la seu de la Delegació de la Generalitat de Catalunya i de l'Institut Ramon Llull a París.

La senyora Maryse Olivé, delegada de la Generalitat, va parlar als estudiants sobre la Delegació i les seves funcions i sobre la situació actual a Catalunya. El senyor Raül Martínez, representant de l'IRL, va informar els estudiants del funcionament de l'Institut i de les tasques de promoció de la cultura catalana i va obsequiar-los amb llibres relacionats amb la història i cultura catalanes.

Aquesta visita ha estat molt ben valorada pels estudiants perquè els ha permès acostar-se directament a la realitat catalana fora de l'aula.

 
Re: Visita cultural a les institucions catalanes amb seu a París per Anna Betlem Borrull - Wednesday, 28 November 2012, 21:50
Re: Visita cultural a les institucions catalanes amb seu a París per Jordina Sala Branchadell - Tuesday, 4 December 2012, 18:51