Imatge Neus Crisol Milian
CONVOCATÒRIA PREMI NORTH AMERICAN CATALAN SOCIETY
per Neus Crisol Milian - Thursday, 11 October 2012, 17:20
 

THE NORTH AMERICAN CATALAN SOCIETY AWARD

Per un treball d’excel·lència en el camp dels Estudis Catalans

La NACS convoca el North American Catalan Society Award 2013 d’acord amb les condicions i bases següents:

1) L’objectiu del premi és atorgar un reconeixement a estudis de catalanística realitzats per estudiosos vinculats professionalment a institucions acadèmiques i de recerca de Nord-amèrica, que constitueixin aportacions rigoroses i de qualitat en aquest camp.

2) Poden optar al premi aquells treballs publicats entre l’1 de maig de 2010 i el 31 de desembre de 2012.

3) Els treballs han d’estar publicats en el moment de la seva nominació. No es podran nominar aquells treballs només acceptats per a publicació.

4) La nominació dels treballs és lliure.

5) El premi es podrà atorgar a un article, a un capítol de llibre, a una monografia, a una edició acadèmica o a una traducció.

6) La presidenta de la NACS lliurarà el premi, que consistirà en un diploma acreditatiu, durant el Col·loqui que se celebrarà a la Universitat de Toronto el 2013.

7) Per nominar els treballs només caldrà enviar-ne la referència bibliogràfica. En cas necessari, el president del jurat podrà demanar còpia dels textos presentats.

8) Cal enviar les nominacions per correu electrònic al secretari de la NACS, Antoni Dorca (dorca@macalester.edu), abans del 31 de gener de 2013. El secretari s’encarregarà d’informar el jurat de les nominacions proposades.

9) El jurat per a la convocatòria de 2013 serà integrat per Thomas Harrington (President), Montserrat Piera, and Xavier Pla El premi es pot declarar desert.

Font: Prof. Thomas Harrington, Trinity College - Hartford, Connecticut