Imatge Info Llengua
Festival Lettres du Monde: Hommage a la Catalogne a Bordeus
per Info Llengua - Friday, 5 October 2012, 13:15
 

El festival Lettres du Monde de Bordeus, que aquest any porta per títol “Hommage à la Catalogne”, dedicarà tota la seva atenció a la literatura que es fa ara a Catalunya. El festival tindrà lloc a diversos espais de Bordeus i a 17 ciutats d’Aquitània, entre els dies 5 i 25 d’octubre i compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

La inauguració del festival serà avui, divendres, amb una taula rodona titulada Barcelone, ville romanesque, protagonitzada per Alicia Jiménez-Bartlett, i moderada per Christophe Dupuis. Al festival hi haurà la presència de nombrosos escriptors, traductors, editors i músics que es presentaran al voltant de trobades, recitals poètics, lectures i projeccions de pel·lícules. El proper dimecres, dia 10, hi haurà un recital poètic i musical amb Enric Casasses i Pascal Comelade.

Els escriptors i editors convidats a diferents actes del festival són: Núria Amat, Michel Bourret, Hyacinthe Carrera, Enric Casasses, Pascal Comelade, Víctor del Árbol, François-Michel Durazzo, Alicia Giménez-Bartlett, Mercè Ibarz, Bernard Lesfargues, Joan-Lluís Lluís, Christophe Massé, Bernadette Paringaux, Jaume Pont, Carme Riera, Francesc Serés, Llibert Tarragó, Carlos Zanón.

Per a més informació podeu consultar el programa.