Imatge Info Llengua
Projecte documental de sociolingüística: Són bojos, aquests catalans!?
per Info Llengua - Friday, 28 September 2012, 09:15
 

Des del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació us fem arribar informació sobre el projecte documental “Són bojos, aquests catalans!?”:

Es tracta d’un un projecte per a la realització d’un documental d’investigació que mostrarà des d’un punt de vista crític i irònic els conflictes, problemes i dubtes que es troben les persones que parlen català, alhora que compararà la situació lingüística de la llengua catalana amb la d’altres llengües amb realitats similars. Què passaria si de sobte el català fos una llengua imprescindible per a la vida quotidiana? Hi ha realment conflicte lingüístic?

El documental es finançarà íntegrament a través de micromecenatge amb l’objectiu que sigui un projecte totalment transparent, col·laboratiu i independent, i que es divulgui gratuïtament per Internet.  Per poder-lo dur a terme es necessari que la gent col·labori com a mecenes amb l’import que pugui.

Anunci "Són bojos, aquests catalans!?" from Zeba Produccions on Vimeo.

La idea neix de la mà de David Valls, diplomat en producció de cinema i televisió, estudiant de quart de lingüística a la Universitat de Barcelona, membre de la Plataforma per la llengua i col·laborador en mitjans de comunicació sobre temes relacionats amb les llengües. La realització anirà a càrrec de ZebaProduccions, autors, entre d’altres, del documental L’Operació Garzón contra l’independentisme català, també finançat gràcies al micromecenatge.

Més informació: roda de premsa

Idea original: David Valls T. 650875799

Amb el suport i l'assessorament de: Zeba Produccions, Plataforma per la Llengua, Tallers per la Llengua, departaments de la UB del GELA i CUSC.

 
Re: Projecte documental de sociolingüística: Són bojos, aquests catalans!? per Shaudin Melgar Foraster - Monday, 1 October 2012, 00:32
Re: Projecte documental de sociolingüística: Són bojos, aquests catalans!? per Shaudin Melgar Foraster - Monday, 1 October 2012, 00:39