Imatge Neus Crisol Milian
Oferta de feina - London School of Economics
per Neus Crisol Milian - Friday, 14 September 2012, 10:13
 

LONDON SCHOOL OF ECONOMICS -  LANGUAGE CENTRE

Professor de llengua (català) remunerat per hores

34,52 £ l’hora (tot inclòs)

El candidat escollit impartirà classes de català dues hores setmanals durant 20 setmanes.

El Language Centre de la LSE ofereix assignatures de llicenciatura a gairebé 200 estudiants, un programa institucional de llengües a més de 1.800 estudiants, anglès per a finalitats acadèmiques per a tota la LSE, així com un ampli ventall de programes d’anglès bàsic i cursets entre semestres, i també ha desenvolupat cursos a mida per a empreses i organitzacions governamentals.

Estem buscant un professor entusiasta que tingui experiència provada en l’ensenyament de català a estudiants internacionals (des del nivell A1 fins al C2 del Marc Europeu Comú de Referència). La persona seleccionada impartirà classes de català dues hores setmanals durant 20 setmanes.

Cal tenir una llicenciatura o algun títol equivalent i haver ensenyat català tant a nivell inicial com avançat. També es valorarà l’interès per temes socials, polítics i econòmics, així com l’experiència en l’ús de recursos web. Per obtenir informació més detallada sobre l’oferta, consulteu els Requisits personals.

Si voleu optar a aquest lloc de treball, envieu el currículum EN ANGLÈS i una carta de presentació EN ANGLÈS a Mercedes Coca (m.coca@lse.ac.uk). La data límit per rebre les sol·licituds és l’1 d’octubre de 2012 (23.59h, GMT). No s’acceptaran sol·licituds fora d’aquest termini.

Les entrevistes estan programades per al 18 i 19 d’octubre de 2012 a la seu de la LSE.

Abans d’enviar la sol·licitud, consulteu el nostre lloc web www.lse.ac.uk/languages per obtenir més informació