Imatge Info Llengua
Novetat publicació: Journal of Catalan Intellectual History
per Info Llengua - Wednesday, 23 May 2012, 12:31
 

Benvolguts i benvolgudes,

Ens complau presentar-vos el Journal of Catalan Intellectual History (JOCIH) / Revista d'Història de la Filosofia Catalana (RHFC). Aquesta publicació és una iniciativa de diverses universitats de parla catalana (Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de València) i de tres Societats Acadèmiques (Societat Catalana de Filosofia, la Societat de Filosofia del País Valencià, Associació Filosòfica de les Illes Balears), amb el suport de tres institucions (Institut d'Estudis Catalans, Institut de Dret i Tecnologia de la UAB, Institut Ramon Llull).

La revista neix amb l’objectiu de promoure i plantejar a nivell internacional els estudis sobre la història del pensament català contemporani, destacant especialment els conflictes i autors contemporanis. La revista ofereix articles de temes específics, però  també conté comentaris crítics de novetats editorials, documents memorialístics i bibliografies exhaustives. Defensem que els estudis històrics en filosofia, ciència, antropologia, economia, art i religió contribueixen a una millor comprensió de la societat i cultura actual catalana, balear i valenciana. A més a més s’està programant un Congrés Internacional d’Història Intel·lectual de la Filosofia Catalana per a finals del 2013. Pròximament facilitarem més detalls.

La revista s’edita en format electrònic i paper. Podeu consultar el web de la revista o per a més informació sobre la política editorial i altres aspectes rellevants de la publicació també podeu consultar el web http://www.catalanphilosophy.cat o adreçar-vos a jocih@uab.cat. Us convidem a llegir el tríptic adjunt i a fer-ne la màxima difusió.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Salutacions cordials,

 

Comitè Editorial RHFC