Imatge Neus Crisol Milian
Jordi Puntí al Centre d'Estudis Catalans de París
per Neus Crisol Milian - Thursday, 3 May 2012, 09:19
 

Dijous 12 d’abril  l’escriptor Jordi Puntí va visitar el Centre d'Estudis Catalans de la Sorbona per conversar amb els estudiants i el públic en general. En una tertúlia conduïda pels lectors, ens va parlar de la seva trajectòria, de la tasca de traductor i d’aspectes diversos de la creació literària. Vam aprofundir en la gestació de Maletes perdudes (2010) de la qual ens va avançar que, a banda d’estar disponible en diverses llengües, aviat se n'editarà la traducció francesa.

 

Durant l'acte, que va ser un èxit de públic, els estudiants de llengua i literatura van participar activament llegint fragments en català o francès de Pell d’armadillo (1998), Maletes perdudes (2010) i Els castellans (2011). També van intervenir-hi fent preguntes diverses a l’autor convidat.

 

Aquest acte s'emmarca en el cicle "La literatura catalana en tots els accents", que van començar fa uns quants cursos els anteriors lectors del Centre d'Estudis Catalans de la Sorbona i al qual hem volgut donar continuïtat durant aquest curs amb la participació de Jordi Puntí. Fins ara hi havien participat escriptors com Francesc Serés, Enric Sòria, Joan F. Mira, Jaume Cabré i Vicenç Pagès Jordà.

Notícia enviada per Alba Flórez Canals i Pep Sanz Datzira.