Imatge Elisabet Virgínia Liminyana Vico
Exhibició dels treballs dels estudiants de català a la Universitat de Florida
per Elisabet Virgínia Liminyana Vico - Monday, 26 March 2012, 22:07
 

El passat divendres 23 de març, el programa e català de la Universitat de Florida va fer la presentació oficial del "Catalan Board" del semestre de tardor del 2012. Aquest espai va ser cedit fa un parell d'anys per a que el programa de català promocionara la llengua i la cultura mitjançant la col·laboració dels estudiants.

A l'acte, que va comptar amb l'assistència de professors, estudiants i amics del programa de català, els estudiants van explicar els projectes que havien portat a terme aquest semestre, com una entrevista a Pepa Úbeda, escriure un diari en català, fer articles de crítica d'art i de viatges en català, fer notícies de les activitats culturals del programa per a la universitat, fer biografies de famosos (com Joan Manel Serrat) o dels companys, fer reportatges d'esport, etc.

Aquest espai de promoció ha estat celebrat des del seu neixement, per la presència i difusió que ha aconseguit pel programa d'estudis catalanístics. L'acte va ser dinamitzat amb menjar i begudes típiques de la terra.