Imatge Estel Solé
Seminari Presència Catalana a Mèxic i Amèrica Llatina, a Guadalajara - convocatòria de presentacions
per Estel Solé - Saturday, 25 February 2012, 16:37
 

Del 29 al 31 d'agost de 2012 tindrà lloc a Guadalajara el Seminari sobre la Presència Catalana a Mèxic i Amèrica Llatina, impulsat per la Universidad de Guadalajara, el Colegio de Jalisco, l'Institut Ramon Llull i l'Associació de Catalanistes d'Amèrica Llatina (ACAL).

Si esteu interessats a participar-hi podeu enviar les vostres propostes de ponència relacionades amb la presència catalana a Mèxic o a la resta d'Amèrica Llatina fins al 22 de juny. Les propostes acceptades es faran públiques el 30 de juny.

Els treballs proposats han d'incloure el títol, una breu descripció i un currículum breu de l'autor, no poden excedir de deu pàgines (uns 65 caràcters per línia i unes 26 línies per pàgina), i han de tenir un temps de lectura inferior a 20 minuts. En cas que la proposta sigui acceptada, s'haurà d'enviar una còpia del text que es presentarà abans del 31 de juliol.

Els participants tindran cobertes les despeses d'allotjament a prop de la Biblioteca Pública del Estado de Jalisco (on se celebrarà el Seminari), del 29 al 31 d'agost, i dels dos àpats diürns durant la seva estada.

Les ponències presentades al Seminari seran publicades a càrrec de la Universidad de Guadalajara.

Per a la recepció de propostes de ponència, dubtes i qualsevol assumpte relacionat amb aquesta convocatòria, podeu posar-vos en contacte amb els membres del Comitè Organitzador: Dra. Angélica Peregrina (angelica.peregrina@coljal.edu.mx) i Mtro. Francisco Velázquez (francisco.velazquez@coljal.edu.mx i franjavf@yahoo.com.mx).