Imatge Neus Crisol Milian
L’IRL participa al Saló Expolangues amb un estand propi
per Neus Crisol Milian - Wednesday, 1 February 2012, 10:01
 

L’Institut Ramon Llull participa en la 30a edició del saló Internacional de llengües Expolangues, que té lloc de l’1 al 4 de febrer a París. Enguany, el convidat d’honor a Expolangues és el francès: francofonia i diversitat. Fa dos anys, ho fou la llengua catalana.

Expolangues representa una cita anual obligada en l’àmbit de l’educació a França. Durant 4 dies, visitants i participants poden conèixer de més a prop les diferents opcions per aprendre una llengua, i aproximar-se a cultures diferents. L’any passat 23.000 visitants van passar pels 200 expositors on estaven representades 80 llengües de 30 països diferents.

Com és habitual, l’Institut Ramon Llull té un estand propi a la fira des d’on promou l’ensenyament de la llengua catalana. Entre les activitats previstes, hi ha dues classes d’iniciació al català que impartiran dues professores de la xarxa d’universitats que reben un ajut de l’Institut Ramon Llull per a la docència d’estudis catalans: Anna Cabot i Helena Badell.

Aquest curs 2011-12 l’Institut Ramon Llull subvenciona 13 universitats franceses per a la docència d’estudis catalans, de les quals tres són a París (Universitat París III Sorbonne Nouvelle, Universitat París 8 Saint Denis i Universitat París IV Sorbonne-Centre d’Estudis Catalans). A més, hi ha 5 universitats més que ofereixen docència d’estudis catalans sense el suport de l’Institut Ramon Llull.


Font: Comunicació, IRL