Imatge Josep Marqués Meseguer
Recitals d'en Miquel Pujadó a Amiens
per Josep Marqués Meseguer - Thursday, 24 November 2011, 14:36
 

Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre el cantautor terrassenc Miquel Pujadó ha visitat la ciutat d'Amiens per presentar-nos diversos recitals en el marc de les activitats sobre literatura i cançó organitzades des del Lectorat de Català a l'Université de Picardie Jules Verne.

Pujadó s'ha encarregat de presentar dos recitals-conferència a tots els estudiants de Català de la universitat; amb Ocells de pas Pujadó ha fet una passejada per la poesia catalana a través de les cançons. El recital Amb la paraula cantada, destinat als estudiants novells, s'ha centrat en la història de la cançó catalana contemporània. Tant en un recital com en l'altre, els textos i la guitarra han sigut els elements amb què Pujadó ha amanit les seues intervencions a l'aula. Els estudiants han pogut alhora conversar distesament amb el cantautor.

Les cançons interpretades pel terrassenc també s'han presentat a ciutat amb l'espectacle Entre deux langues, un recital on Pujadó ha combinat les seues pròpies cançons amb les d'altres autors que s'estima especialment, com ara Brassens, Béart, Aznavour, Brel, Bécaud, Lapointe, Perret... El català i el francès s'han combinat doncs en un espectacle realitzat a la sala Le Chaudron que ha despertat l'interès i l'entusiasme dels assistents.

L'acte ha comptat amb la col·laboració de l'Université de Picardie, el CROUS i el Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat Jaume I.