Imatge Mariona Masferrer
Concurs de Microrelats Paraula Viva
per Mariona Masferrer - Wednesday, 14 September 2011, 10:58
 

El concurs Microrelats Paraula Viva que us vam presentar a les Jornades de Girona és a punt de començar. En el marc de la campanya “2011, l’any de la paraula viva”, l’IRL vol sumar-se als actes de commemoració del centenari de la Secció Filològica de l’IEC fent-ne partícips i protagonistes els vostres estudiants.


A partir del dia 3 d’octubre i fins al dia 30 de novembre els estudiants de català de fora del domini lingüístic podran començar a enviar els seus relats a través del Twitter; només hauran de recordar-se d’afegir l’etiqueta #paraulaviva i la menció @IRLlull a les seves piulades. Els estudiants podran centrar els seus relats en allò que més els interessi i en podran enviar tants com vulguin! Cada dilluns, el jurat del premi seleccionarà dos relats que seran penjats al Facebook de l’IRL, des d’on tothom podrà votar pel seu microrelat preferit amb comentaris positius o un simple “m’agrada”.


La pàgina web del concurs serà pública ben aviat, però ja podeu començar a treballar amb els vostres estudiants. Recordeu que el guanyador del concurs rebrà una inscripció gratuïta al Campus Universitari de la Llengua Catalana!