Imatge Mariona Masferrer
III Sopar Català a Szeged
per Mariona Masferrer - Monday, 9 May 2011, 11:40
 

El lectorat de català de la Universitat de Szeged va organitzar el 27 d’abril el III Sopar Català, una festa gastronòmica a la qual aquest any van assistir un centenar de persones. Un acte lúdic i cultural celebrat a l’aire lliure en què els alumnes de català van elaborar diversos  plats típics de la nostra cuina amb música tradicional basca en directe. En aquesta edició hi havia amanida catalana, pa amb tomàquet i pernil, fideus rossos amb allioli i arròs caldós.  El dia anterior, el 26 d’abril, també es va celebrar la Diada de Sant Jordi, amb la projecció de Pa negre, una parada de llibres i una exposició de fotografies sobre el Dia del Llibre a Catalunya. Tots dos actes van formar part del programa de les Jornades del Departament d’Estudis Hispànics de la Universitat de Szeged.

III Sopar Catala

Notícia enviada per Jordi Gimeno, professor de català de la Universitat de Szeged.