Imatge Mariona Masferrer
I Setmana Cultural Catalana a la Universitat de Massachusetts
per Mariona Masferrer - Wednesday, 27 April 2011, 17:09
 

Entre els dies 19 i 21 d’abril s’ha celebrat a la Universitat de Massachusetts la I Setmana Cultural Catalana. Els assistents han pogut passejar-se per un recorregut cultural de literatura, cinema i tradicions. El primer dia, el 19 d’abril, vam poder gaudir de la interessant i inspiradora xerrada de l’escriptor Josep N. Santaeulàlia sobre els seus haikus i la seva prosa. D’aquí, vam seguir amb el cinema català i vam presentar i veure, el dia 20 d’abril, la pel·lícula Pa Negre que va propiciar, entre els molts assistents a l’acte, l’inici d’un debat molt interessant. Finalment, el dia 21 d’abril, es va celebrar el Sant Jordi. L’acte va consistir en un recital de poesia per part d’estudiants i d’altres participants catalans, entrega de roses i poemes i tast de menjar típic.

La nostra celebració va ser present també a Catalunya a través de l’entrevista que Crisol Tuà de la Cadena Ser va fer a Júlia Llompart, professora de català de UMass, i Laura Catanach, estudiant de català de UMass.

Aquesta exitosa I Setmana Cultural Catalana comença una tradició a la nostra universitat que seguirà en els propers cursos per tal de seguir promocionant la cultura catalana en aquesta banda del món.

I Setmana Cultural Catalana

Notícia enviada per Júlia Llompart, professora de català de la Universitat de Massachusetts.