Imatge Info Llengua
Una valenciana representa el català a un acte de Florida
per Info Llengua - Thursday, 17 February 2011, 10:01
 

L'escriptora, artista plàstica i professora Pepa Úbeda, ha estat convidada per l'Organització d'Estudiants Graduats d'Espanyol de la Universitat de Florida, als Estats Units de Nord Amèrica, perquè llitja el discurs d'honor de la Cultura Catalana al 6é Col·loqui Anual Interdisciplinari d'Espanyol, Portugués i Català sobre Lingüística, Literatura i Cultura d'aquesta Universitat.

El contingut del discurs versarà sobre la situació actual de la poesia catalana, centrat particularment en la produïda per dones al sud del territori de parla catalana.

La raó per la qual aquesta professora i columnista d'aquest diari digital ha estat invitada, ha vingut donat degut al recent premi de poesia Miquel de Palol de Girona, que ha estat tractat per diversos mitjans de comunicació de caràcter nacional de Països Catalans.

La Universitat organitzadora ha considerat que la seua col·laboració com a escriptora i activista, seria especialment interessant per al professorat, els estudiants i els participants de l'esmentat col·loqui que té lloc del 17 al 19 de febrer.


(Notícia publicada el 16 de febrer de 2011 a El Punt)