Imatge Mariona Masferrer
Presentació de la revista Inostrannaya Literatura
per Mariona Masferrer - Friday, 26 November 2010, 12:08
 

Presentació del número de la revista russa Inostrannaya Literatura dedicat a la literatura catalana contemporània, en el marc de la Fira del llibre Non-Fiction 2010 de Moscou.

La revista literària Inostrannaya Literatura de gran prestigi i renom en el món literari rus, i principal via de publicació dels autors de les literatures estrangeres, dedica el seu número de novembre a un recull de textos d’autors de literatura catalana .

L’edició de l’antologia ha anat a càrrec de la traductora i antòloga Nina Avrova i reuneix textos dels diferents gèneres literaris, com ara el conte, la novel·la, la poesia, l’assaig i el teatre.

Els autors inclosos en l’antologia són els següents: Jacint Verdaguer, Josep Pla, Josep Carner, Josep Maria Espinàs, Pere Gimferrer, Joan Casas, Quim Monzó, Albert Sánchez Piñol , Teresa Solana, Albert Mas-Griera, Maria Barbal, Joan Pons, Joan Daniel Bezsonoff i Melcion Mateu.

L’acte tindrà lloc el proper 2 de desembre en el marc de la Fira del llibre Non-Fiction de Moscou, l’esdeveniment anual literari de més impacte a Rússia que reuneix tant expositors del país, com d’internacionals. Enguany el país convidat de la fira és França. La presentació anirà a càrrec del director de la revista Alexander Livergant, i les participacions de l'antòloga i traductora Nina Avrova i de l’escriptor d’ascendència russa Joan Daniel Bezsonoff, inclòs en el recull.

Podeu trobar més informació a la pàgina web de la fira.