Imatge Neus Crisol Milian
II Jornades d’Aprenentatge de llengües
per Neus Crisol Milian - Friday, 19 November 2010, 10:39
 

La Secretaria de Política Lingüística organitza periòdicament jornades i activitats formatives per oferir a professionals dedicats a la docència i/o a la dinamització i assessorament lingüístics, de l’àmbit de la formació d’adults, un espai d’intercanvi i de reflexió sobre temes d’ensenyament i d’aprenentatge de la llengua.

Amb aquesta idea s’estan preparant les II Jornades d’Aprenentatge de llengües: entorns, eines i recursos didàctics, organitzades juntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona i que comptaran amb la col·laboració de Linguamón, Casa de les Llengües. Aquestes jornades tindran lloc els dies 24 i 25 de febrer de 2011 a l’edifici del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els temes centrals de les jornades seran la competència comunicativa i la competència intercultural, l’aprenentatge formal versus l’aprenentatge informal i les noves perspectives en la construcció dels entorns personals d’aprenentatge.

A primers de desembre rebreu més informació, el programa i la butlleta d’inscripció. Si prèviament necessiteu fer alguna consulta podeu trucar als telèfons 93 567 10 17 / 93 567 10 18


Font:

Secretaria de Política Lingüística

Departament de la Vicepresidència

Passatge de la Banca, 1-3 | 08002 Barcelona | 93 567 10 00

www.gencat.cat/llengua