Imatge Neus Crisol Milian
Homenatge a Baltasar Porcel a París
per Neus Crisol Milian - Tuesday, 16 November 2010, 16:30
 

L’editorial francesa Actes Sud acaba de publicar la traducció francesa de l’obra Cada castell i totes les ombres (Quelques chatêaux et toutes les ombres) de Baltasar Porcel. Amb motiu d’aquesta publicació, l’editorial i l’Institut Ramon Llull han organitzat un homenatge a Porcel, desaparegut l’any passat, que tindrà lloc aquest dijous, 18 de novembre, a la Maison de l’Amérique Latine de París.

L’acte d’homenatge, que començarà a les 19h, comptarà amb la participació de Luis Miguel Pascual, periodista i moderador de l’acte, Emili Rosales, editor de l’escriptor en llengua catalana, i una representació de la família.

Quelques chatêaux et toutes les ombres és la setena obra de Baltasar Porcel que publica Actes Sud. La traducció ha anat a càrrec de Juan Vila, un dels traductors francesos més prestigiosos de literatura catalana.

La continuïtat en un dels catàlegs editorials franceses de més prestigi i la voluntat d’organitzar un acte d’homenatge a l’escriptor a la capital francesa és una clara mostra de la posició consolidada de l’autor en el panorama de les lletres franceses.

En cas que tingueu interès a assistir-hi, cal confirmar l'assistència a:

Madame Régine Le Meur : r.lemeur@actes-sud.fr

Font: Comunicació, IRL