Imatge Ignasi Massaguer
Workshop for UK based Catalan tutors (University of Manchester)
per Ignasi Massaguer - Wednesday, 10 November 2010, 15:14
 

L’Institut Ramon Llull organitza amb la col·laboració de la Universitat de Manchester un taller de formació adreçat al professorat de català de les universitats del Regne Unit i Irlanda, que se celebrarà el divendres dia 12 de novembre a la mateixa Universitat de Manchester.

El programa del taller se centra en l’aprenentatge en línia i en l’ús de recursos tecnològics en l’ensenyament del català com a llengua estrangera, amb una atenció especial al parla.cat. També hi haurà un espai reservat al treball i l’anàlisi amb les plataformes en línia que es fan servir als centres docents britànics i irlandesos on treballen els professors de català. Des de l’Àrea de Llengua de l’Institut Ramon Llull ens plantegem aquesta sessió com un pas més en la formació del professorat a l’exterior.

La jornada, que també serà un punt de trobada per a tots els professors i professores que imparteixen docència en aquestes universitats, comptarà amb la presència de 17 professors d’estudis catalans.

A la sessió també s’hi han convidat professors d’altres llengües del Department of Spanish, Portuguese and Latin American Studies i del University Language Centre de la Universitat de Manchester.