Imatge Neus Crisol Milian
Es presenta a Madrid Voces. Antología de narrativa catalana
per Neus Crisol Milian - Tuesday, 9 November 2010, 15:57
 

Voces

El proper dijous 11 de novembre es presenta a Madrid Voces. Antología de narrativa catalana, traducció al castellà de l’obra antologada per Lolita Bosch que en català ha publicat Empúries i que ara publica Anagrama en castellà. Es tracta d’una selecció personal i subjectiva que reuneix 40 autors menors de 45 anys, “sense vocació canònica, sinó pensada com una biblioteca”. Entre els seleccionats hi ha poetes que han fet un salt excepcional a la narrativa, com Albert Balasch o Laia Noguera; novel·listes que han cedit fragments de textos publicats, com Sebastià Alzamora i Najat El Hachmi; contistes com Francesc Serés, Jordi Lara, Ramon Erra, Montse Banegas o Albert Roca i, fins i tot, alguns autors que publiquen per primera vegada.

La presentació de l’obra a Madrid tindrà lloc el dia 11 de novembre a les 19h. a la llibreria Juan Rulfo del Fondo de Cultura Económica. Hi participaran la pròpia Lolita Bosch, i tres dels autors antologats: Tània Juste, Albert Roca i Ramon Erra. L’acte està co-organitzat per l’editorial Anagrama, el Centre Cultural Blanquerna, l’Institut Ramon Llull i la Librería Juan Rulfo.

Prèviament, al migdia se celebrarà una roda de premsa al Centre Cultural Blanquerna per presentar l’obra als mitjans de comunicació.

Barcelona, 9 de novembre de 2010

Font: Comunicació, IRL