Imatge Mariona Masferrer
Col·loqui Internacional de l'Associació Francesa de Catalanistes
per Mariona Masferrer - Tuesday, 19 October 2010, 12:59
 

Els propers 4 i 5 de novembre tindrà lloc a la Université Paris Ouest Nanterre La Défense el Col·loqui Internacional de l’Associació Francesa de Catalanistes, presidida actualment pel Prof. Michel Bourret.

El programa inclou dues conferències plenàries per a cada dia del Col·loqui, a càrrec d’eminents professors: M. Teresa Cabré (UPF), Didier Bottineau (CNRS, UMR), Jean-Claude Anscombre (CNRS-LDI) i Johannes Kabatek (Universität Tübingen). Posteriorment, es continuarà amb sessions paral·leles dedicades a la fonètica i lèxic, la sociolingüística, la traducció, la normativització de la llengua, l’ensenyament, la sintaxi, la semàntica i el català al Rosselló. En aquestes sessions també hi participaran professors de la xarxa de l’IRL, com Sebastià Moranta, Immaculada Fàbregas, Montserrat Casacuberta i Laia Arenas.

Adjuntem els resums de totes les ponències i el programa detallat de cadascuna de les sessions, a la pàgina web de l'Associació Francesa de Catalanistes podreu consultar tota la informació complementaria del col·loqui.

Col·loqui Nanterre