Imatge Mariona Masferrer
The Language Show 2010
per Mariona Masferrer - Friday, 15 October 2010, 10:10
 

Del 15 al 17 d’octubre es presenta a Londres una nova edició del The Language Show, una fira sobre l’aprenentatge d’idiomes.

L’Institut Ramon Llull hi serà amb un estand propi amb l’objectiu de fomentar l’aprenentage de la llengua catalana. En aquest estand s’hi difondran audiovisuals de la llengua i la cultura catalana, com “Alcover-Moll – viatge de paraules”, “Gaudí 1852 – 1926”, “Joan Miró. El color dels somnis” o “Mar de fang. Miquel Barceló”. També estan programades tres classes de català inicial, o Language tasters, a càrrec de tres dels professors de català a universitats angleses (Ester Pou, Jesús Villalta i Sílvia Xicola), un concurs sobre cultura catalana i un tast de vins catalans i balears.

A la fira es farà difusió de material elaborat des de l’Institut Ramon Llull, com el Poetàrium o la sèrie didàctica 4 cats, per donar a conèixer eines d’ensenyament i aprenentatge de la llengua catalana.

Actualment, al Regne Unit hi ha un total de 18 universitats que ofereixen estudis catalans amb el suport de l’Institut Ramon Llull.


h