Imatge Info Llengua
Wiki Cultura i Societat als Països Catalans
per Info Llengua - Monday, 27 September 2010, 12:14
 
Durant les XXIV Jornades Internacionals per a Professors de Català que es van celebrar a Girona el mes de juliol vam poder participar en diferents grups de treball que tractaven qüestions relacionades amb la tasca docent.

Un d'ells, el grup de treball Programació, enfocaments i material didàctic per a cursos de cultura, conduït per la Maria Lacueva, ha acabat desembocant en un espai que és un bon punt de partida per posar fil a l'agulla en alguns dels temes que es van discutir. Es tracta del wiki
Cultura i Societat als Països Catalans , creat per ella mateixa, que vol emplenar un buit pel que fa a repertoris d'exercicis i programacions relacionades amb la cultura dels Països Catalans. Per participar-hi activament només us hi heu de donar d'alta i penjar-hi materials que tingueu al calaix. Una molt bona iniciativa que esperem que sigui un punt més de trobada, reflexió i col·laboració entre el professorat de la Xarxa universitària d'estudis catalans a l'exterior i entre tothom que hi vulgui participar.


(Editat per Ignasi Massaguer - dijous, 23 setembre 2010, 12:06)

(Editat per Ignasi Massaguer - dilluns, 27 setembre 2010, 12:11)

(Editat per Ignasi Massaguer - dilluns, 27 setembre 2010, 12:13)