Imatge Mariona Masferrer
Jimmy Burns talks about Barça, Manchester
per Mariona Masferrer - Wednesday, 30 June 2010, 13:33
 
Immersos com estem ara en la voràgine del futbol amb la celebració de la competició mundial, no podíem deixar de banda un dels clubs més coneguts i volguts a la Gran Bretanya, el FC Barcelona. Jimmy Burns, escriptor i anteriorment corresponsal per a The Observer, The Economist and The Finantial Times, presentarà a Manchester el seu darrer llibre, Barça: A People’s Passion, que ha dedicat a la trajectòria i èxits de l’equip català.

La presentació serà al bar Barça, un dels locals de referència situats a Catalan Square. Aquest espai, de forta evocació industrial i màxim exponent de l’arquitectura mancuniana, deu el seu nom a les fortes relacions que Manchester va tenir amb Barcelona durant la seua etapa més febril i ara a través de l’aplicació del model ‘Barcelona’ a la regeneració de les zones històriques i emblemàtiques de la ciutat.

Durant la presentació del llibre, programada per al dijous 1 de juliol, a les 18.30hs, l’autor serà entrevistat pel corresponsal al nord del país de The Finantial Times, Andy Bounds.


v


Notícia enviada per Adrià Castells, professor de català a la Universitat de Manchester.