Imatge Nausica Solà
Parla.cat a Tolosa
per Nausica Solà - Tuesday, 11 May 2010, 08:28
 

En el marc de la seva tasca com a lectora a Tolosa, la Laia Galdon ha organitzat un parell de conferències relacionades amb la cultura i la llengua catalanes. La primera conferència “Tast de cultura catalana contemporània” va oferir un recorregut per les diverses disciplines de la cultura tot assenyalant alguns dels principals actors de la cultura contemporània catalana; ara ens envia la fitxa corresponent a la segona conferència que se celebrarà, aquest proper dissabte 15 de maig, i que tractarà sobre el primer curs de català en línia, el Parla.cat, de la mà de dos autors dels continguts i de la gramàtica del curs.

/span>

Conferència «Parla.cat: La creació del primer curs de català en línia»
Dissabte 15 de maig de 2010, 16 h, Casal Català de Tolosa

Contingut:
La conferència té l’objectiu de presentar el curs i descriure l’experiència de la creació del primer curs de català en línia, el Parla.cat.

Descripció:
-El repte de l’elaboració d’un material didàctic fins ara inexistent en català.
-Les noves tecnologies i els entorns virtuals d’aprenentatge.
-Presentació de les característiques del curs.

Conferenciants:
Mar Castellví
(Els Guiamets, 1978). Llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Membre de l’equip de disseny de continguts del Parla.cat. És una de les autores de la gramàtica del curs.
Xavi Lloret (Lleida, 1972). Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona. Membre de l’equip de disseny de continguts del Parla.cat. És un dels autors de la gramàtica del curs.

Nota enviada per Laia Galdon.