Imatge Mariona Masferrer
EuroComRom a la Universitat de Santiago de Compostel·la
per Mariona Masferrer - Friday, 30 April 2010, 10:12
 
Amb motiu de la recent edició gallega: "EuroComRom – As sete peneiras: Saber ler axiña todas as linguas románicas" (2009), l'Àrea de Filologia Catalana de la Universitat de Santiago de Compostel•la va organizar, per primer cop a Galícia, unes jornades de presentació del projecte plurilingüe d'alta rellevància europea EuroCom.

Les jornades tingueren lloc els dies 19 i 20 d'aquest mes d'abril i comptaren amb la participació de Sabela Labraña i Ignacio Vázquez, autors de la versió gallega (Universitat de Barcelona), Tilbert D. Stegmann, codirector del projecte (Universitat de Frankfurt) i Esteve Clua, coautor de les versions catalana i castellana i professor d’un curs en què s’aplica la metodologia EuroComRom (Universitat Pompeu Fabra).

Les jornades obtingueren el suport del Departament de Filologia Gallega de la universitat i de la Secretaria de Política Lingüística de la Xunta, essent el Director i el Secretari, respectivament, els encarregats d’inaugurar-les. El públic, integrat per estudiants, membres de la facultat i altres professionals dels àmbits de l’educació i dels serveis de llengües, mostrà un gran interès, i val a dir que la premsa se’n féu molt ressò.

pl

Notícia enviada per Dolors Perarnau, professora de català de la Universitat de Santiago de Compostel·la.