Imatge Neus Crisol Milian
Lliurament del I Premi Literari Mavi Dolz de narrativa curta en català
per Neus Crisol Milian - Wednesday, 21 April 2010, 12:29
 

Aquest divendres, diada de Sant Jordi, es lliuraran els guardons del I Premi Literari Mavi Dolz de narrativa curta en català, convocat conjuntament per l’Institut Ramon Llull (IRL) i la Universitat Autònoma de Barcelona, on Dolz va desenvolupar gran part de la seva trajectòria personal i professional.

Podien optar al premi treballs inèdits d’una extensió màxima de 30 pàgines i escrits per estudiants matriculats a la UAB. La temàtica del premi és lliure, tot i que es valora de forma positiva la inclusió d’aspectes universitaris o bé l’aparició del campus com a escenari narratiu.

Les tres obres escollides pel jurat tindran com a premi la matrícula gratuïta a la UAB pel curs vinent, o per l’actual en cas que finalizin els estudis enguany. Els escrits guanyadors es publicaran conjuntament en un sol volum. El veredicte es farà públic divendres, a les 14 h, en un acte a la Sala de Cinema de la UAB (Plaça Cívica).

Mavi Dolz i Gastaldo va morir de forma sobtada l’1 de maig de l’any passat. Fou professora del Departament de Filologia Catalana de la UAB i titular d'universitat a la Facultat de Ciències de la Comunicació. També havia ocupat diferents càrrecs de gestió acadèmica, entre els quals delegada del Rector per a estudiants de la UAB des de març de 2002 a març de 2006. Des de maig del 2008 fins el moment de la seva mort, fou la directora de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull.

Barcelona, 21 d’abril de 2010

Font: Comunicació, Institut Ramon Llull