Imatge Nausica Solà
LITERATURA CATALANA EN POLS A PORTUGAL
per Nausica Solà - Monday, 19 April 2010, 08:38
 

lisboa

Un cicle literari repassarà durant sis mesos els millors llibres catalans traduïts els darrers anys al portuguès

Des de fa uns anys la literatura catalana ha arribat als lectors portuguesos de la mà de la feina d’excel·lents traductors i editors. Ara, amb el suport de la llibreria Pó dos Livros i l’organització de l’associació cultural Catalunya Presenta, arriba en un nou format que pretén acostar-la als que ja la coneixen i captar nous lectors portuguesos.

Per això, Catalunyapresenta –entitat amb la finalitat de difondre la cultura catalana a Portugal– s’ha aliat amb una llibreria puntera com és Pó dos Livros, per acostar de nou al públic portuguès la riquesa d’una literatura i una llengua que parlen més de 10 milions de persones a Europa.

El cicle literari Catalunha em Pó comença aquest divendres dia 23 d’abril a la llibreria Pó dos Livros de Lisboa a les 18.30 hores, com no podia ser d’una altra manera, per commemorar el patró de Catalunya i el dia internacional del llibre. El cicle dedicat a la literatura catalana començarà amb la presentació de Pandora al Congo, d’Albert Sànchez-Piñol, una novel·la traduïda a més de 20 llengües i d’un èxit sense precedents.

Però això només serà l’inici d’un cicle que aplegarà editors, escriptors, traductors, periodistes i poetes al voltant dels llibres i per parlar de llibres en una llibreria, un entorn on tot és possible. El programa complet està a la vostra disposició en el PDF adjunt i si voleu contactar per ampliar qualsevol informació ens podeu enviar un correu a catalunypresenta@gmail.com

Si us cal qualsevol informació sobre la nostra entitat, podeu consultar el bloc http://catalunyapresenta.blogspot

Informació enviada per Anna Cortils.