Imatge Mariona Masferrer
Música per al paladar tanca el seminari SECULCAT
per Mariona Masferrer - Wednesday, 31 March 2010, 10:00
 

La Université Lumière Lyon 2 organitza, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull un Seminari de Cultura Catalana que pretén una continuïtat anual.

El seminari SECULCAT conclou la seva primera edició amb un taller de gastronomia catalana acompanyat de la música de TIU

TIU3.jpg 

SECULCAT té l'objectiu de difondre la llengua i la cultura catalanes entre els estudiants francesos a través d'activitats diverses. El seminari acabarà la seva primera edició aquest divendres, 2 d'abril, amb Música per al paladar, un taller de gastronomia catalana acompanyat de la música del grup mallorquí TIU.

Activitats de SECULCAT

-25 de gener de 2010: exposició de projectes sobre cultura catalana realitzats pels estudiants catalanistes de tercer any de filologia hispànica (Pauline Bertrand : la situació de la llengua catalana a la Catalunya actual ; Gaëlle Cousyn : Entorn a Roc Llop i Convalia, figura del anarquisme català dels dos primers terços del segle XX ; Sandra Vernet : Salvador Dalí i la seva pintura)
-8 de febrer de 2010: Conferència de Mercè Ibarz dins el marc de la preparació a les oposicions a catedràtic d'institut.
-2 de març DE 2010:  Aproximació al fenomen de la Nova Cançó
-19 i 20  de març: trobada amb l'autor de teatre Carles Batlle i Jordà dins el Congrés Internacional "Manipuler et travestir" organitzat pel catedràtic Philippe Merlo del grup de recerca "Langue et Culture Européennes".
- 2 d'abril: Sessió final del seminari i acte de cloenda "Música per al paladar" amb el grup musical TIU.

ok