Imatge Info Llengua
Concurs literari internacional a l'Equador
per Info Llengua - Friday, 26 March 2010, 13:52
 

El Casal Català de Quito està impulsant des de fa alguns anys amb força èxit un concurs literari a l’Equador en 3 idiomes, castellà, quítxua i català. Mentre en castellà l’àmbit és equatorià i el termini d’entrega és el 23 de març, en català i quítxua el concurs és internacional i el termini d’entrega és el 8 d’abril .

A part del nostre Casal, que va ser l’iniciador del concurs el 2004, les institucions organitzadores són els ministeris d’educació i de cultura d’Equador, la UNESCO, el IEPI (institut equatorià de propìetat intel.lectual) i l’IPANC (Institut Iberoamericà de Patrimoni Artístic i Cultural del Conveni Andrés Bello), institucions, com veieu, relacionades estretament amb la cultura, el llibre, la interculturalitat.

En català es pot participar en el concurs des dels 12 anys en endavant, en tres categories, poesia, conte i assaig/crònica personal.

Per al català, el premi consisteix en la publicació i una enciclopèdia Catalans a Amèrica per al Premi Especial Daniel Solano Galarza (categoria assaig/crònica personal).

Us adjuntem les bases per més informació.


(Nota enviada per Christian Costa Woith del Casal Català de Quito)